Imprint · Fortrolighedspolitik
 
Databeskyttelse på et øjeblik

Følgende noter giver et simpelt overblik over, hvad der sker med dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside. Personoplysninger indeholder alle oplysninger, som du kan identificeres personligt med. Du finder detaljerede oplysninger om emnet for databeskyttelse i vores databeskyttelseserklæring nedenfor.

Hvem er ansvarlig for dataindsamling på denne hjemmeside?
Den ansvarlige instans for databehandling på denne hjemmeside er

RUF Export- und Import Gesellschaft mbH
Dortmunder Straße 1
28199 Bremen

Telefon: +49(0)421 537970
E-Mail: ruf-export-import@gmx.de

Hvordan indsamler vi dine oplysninger?
På den ene side indsamler vi oplysninger, du giver os. Dette kan være oplysninger, du indtaster, når du bestiller et nyhedsbrev. Når du registrerer et produkt eller gør brug af vores tjenester, indsamler vi de oplysninger, du giver.

Andre oplysninger indsamles automatisk af vores it-systemer, når du besøger vores hjemmeside. Dette er hovedsageligt tekniske oplysninger (f.eks. internetbrowser, operativsystem eller besøgstidspunkt). Disse oplysninger indsamles automatisk, så snart du indtaster vores hjemmeside.

Analyse af dine oplysninger
Når du besøger vores hjemmeside, kan din surfingadfærd evalueres statistisk. Dette sker primært med cookies og såkaldte analyseværktøjer. Analysen af din surfingsadfærd er anonym og kan derfor ikke spores tilbage til dig. Du kan modsætte dig denne analyse eller forhindre den ved ikke at bruge bestemte værktøjer. Nærmere oplysninger findes i vores databeskyttelseserklæring under overskriften "Tredjepartsmoduler og analyseværktøjer".

Hvad bruger vi dine oplysninger til?
Nogle af oplysningerne indsamles for at sikre, at hjemmesiden fungerer uden problemer.

Med andre oplysninger kan vi statistisk analysere din brugeradfærd på internettet (f.eks. via såkaldte cookies). Sådanne analyser er anonyme og kan ikke spores tilbage til dig. Du kan gøre indsigelse mod denne analyse. Nærmere oplysninger findes i vores databeskyttelseserklæring under overskriften "Tredjepartsmoduler og analyseværktøjer".

Hvilke rettigheder har du i forbindelse med dine oplysninger?
Du har ret til at modtage oplysninger om oprindelsen, modtager og formålet med de personoplysninger, der er lagret på dig gratis til enhver tid. Du har også ret til at anmode om korrektion, blokering eller sletning af disse oplysninger. Du kan kontakte os når som helst på adressen i den juridiske meddelelse, hvis du har yderligere spørgsmål om emnet af personoplysninger. Du har også ret til at appellere til den relevante tilsynsmyndighed.

Sendes dine oplysninger i krypteret form?
Ja. Denne hjemmeside bruger kryptering. Dette er for at forhindre uautoriserede personer i at få adgang til dine oplysninger.

Databeskyttelseserklæring

RUF Export- und Import Gesellschaft mbH
Dortmunder Straße 1
28199 Bremen

Telefon: +49(0)421 537970
E-Mail: ruf-export-import@gmx.de

I. Generelle noter og obligatoriske oplysninger
Operatørerne af disse sider tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget alvorligt. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser og denne databeskyttelseserklæring.

Når du bruger denne hjemmeside, samles forskellige personoplysninger. Personoplysninger er oplysninger, som du kan identificeres personligt med. Denne databeskyttelseserklæring forklarer hvilke oplysninger vi indsamler og hvad vi bruger dem til. Det forklarer også hvordan og for hvilket formål dette er gjort.

Vi vil gerne påpege, at dataoverførsel via internettet (f.eks. kommunikation via e-mail) kunne have sikkerhedsbrister. Den fuldstændige beskyttelse af oplysninger mod tredjeparts adgang er ikke mulig.

Ret til at gøre indsigelse mod dataindsamling i særlige tilfælde og mod direkte markedsføring (artikel 21 GDPR)
Hvis databehandling er baseret på artikel 6, stk. 1, (e) eller (f), i GDPR, har du ret til at til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger vedrørende dig af grunde som følge af din særlige situation. Dette gælder også for profilering baseret på disse bestemmelser. Det juridiske grundlag for behandlingen er i denne databeskyttelseserklæring.

Hvis du indsender en indsigelse, behandler vi ikke dine personoplysninger, medmindre vi kan bevise overbevisende grunde til behandling, der overstiger dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen udøver eller forsvarer juridiske krav.

Hvis dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du ret til, når som helst, at gøre indsigelse mod brugen af personoplysninger vedrørende dig med henblik på sådan reklame; Dette gælder også for profilering, for så vidt som det er forbundet med sådan direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelser, vil dine personoplysninger ikke længere bruges til direkte markedsføring.

Ansvarlig instans
Den ansvarlige instans for databehandling på denne hjemmeside kan findes i den juridiske meddelelse. Den ansvarlige instans er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre afgør, formål og behandlingsmåder af personoplysninger (f.eks. navne, e-mailadresser, osv.).

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling
Mange databehandlingsprocedurer er kun mulige med dit samtykke. Vi vil på forhånd få dit udtrykkelige samtykke. Du kan når som helst trække dette samtykke tilbage. Alt du skal gøre er at sende en uformel besked via e-mail til info@[..]. Legitimiteten af databehandlingsprocedurerne, der udføres indtil tilbagekaldelsen af samtykke, bliver ikke påvirket af tilbagekaldelsen af samtykke.

Ret til at klage til den kompetente tilsynsmyndighed
Besøgende på hjemmesiden informeres om, at de har ret til klage til den ansvarlige tilsynsmyndighed i tilfælde af overtrædelser af databeskyttelse. Den ansvarlige tilsynsmyndighed for databeskyttelsesspørgsmål er databeskyttelseskommissæren for den føderale stat, hvor vores firma har sit hovedkvarter, Nordrhein-Westfalen, Tyskland.

Kontaktoplysningerne for databeskyttelseskommissæren findes ved at klikke på følgende link: https://www.bfdi.bund.de/SharedDocs/Adressen/LfD/NordrheinWestfalen.html?nn=5217144

Ret til dataoverførsel
Du har ret til at få oplysninger, som vi behandler automatisk på grundlag af dit samtykke eller i opfyldelse af en kontrakt, overleveret til dig eller til en anden ansvarlig person i et fælles, maskinlæsbart format. Hvis du anmoder om direkte overførsel af oplysninger til en anden ansvarlig person, sker dette kun, hvis det er teknisk muligt.

SSL- eller TLS-kryptering
Dette websted anvender SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige grunde og for at beskytte overførslen af fortroligt indhold, som f.eks. anmodninger, du sender til os som webstedsoperatør. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at adresselinjen i browseren ændres fra "http://" til "https://" og ved låsesymbolet i browserens adressefelt.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de oplysninger, du sender til os, ikke læses af tredjepart.

Information, blokering, sletning
Du har ret til gratis information om de personoplysninger, der er lagret om dig, dets oprindelse og modtagere, formålet med databehandling og om nødvendigt en ret til at korrigere, blokere eller slette disse oplysninger til enhver tid i overensstemmelse med gældende lovkrav. Du kan kontakte os når som helst på adressen i den juridiske meddelelse, hvis du har yderligere spørgsmål om emnet af personoplysninger.

Ændringer i denne databeskyttelseserklæring
Vi forbeholder os ret til at ændre disse databeskyttelsesbestemmelser til enhver tid i overensstemmelse med lovkrav.

II. Dataindsamling på vores hjemmeside

Cookies
Nogle af internetsiderne bruger såkaldte cookies. Cookies forårsager ingen skade på din computer og indeholder ingen vira. Cookies bruges til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig, effektiv og sikker. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på din computer og gemmes af din browser.

Du kan indstille din browser, så du bliver informeret om brugen af cookies og kun tillader cookies i individuelle tilfælde, udelukke accept af cookies til bestemte formål eller generelt og aktivere automatisk sletning af cookies, når du lukker din browser. Når cookies er deaktiveret, kan funktionaliteten af denne hjemmeside være begrænset.

De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte "session cookies". De slettes automatisk i slutningen af dit besøg. Andre cookies forbliver gemt på din enhed, indtil du sletter dem. Disse cookies giver os mulighed for at genkende din browser næste gang du besøger vores hjemmeside.

Cookies, som er nødvendige for at udføre den elektroniske kommunikationsproces eller for at levere bestemte funktioner, du har brug for (f.eks. indkøbskurvfunktion), gemmes på grundlag af Art. 6 stk. 1 (f) GDPR. Webstedets operatør har en legitim interesse for opbevaring af cookies til teknisk fejlfri og optimal levering af deres tjenester. Så vidt som andre cookies (f.eks. Cookies til analyse af din surfingadfærd) er gemt, behandles disse separat i denne databeskyttelseserklæring.

Server-log-filer
Udbyderen af siderne indsamler automatisk og gemmer oplysninger i såkaldte serverlogfiler, som din browser automatisk sender til os. Disse er:

- Browsertype og browserversion
- Brugt operativsystem
- Henviser URL
- Værtsnavn på adgangscomputeren
- Tidspunkt for serverforespørgslen
- IP-adresse

Disse oplysninger er ikke kombineret med andre datakilder. Vi forbeholder os retten til at kontrollere oplysningerne senere, hvis vi bliver opmærksomme på eventuelle bevis for ulovlig brug. Disse oplysninger er indsamlet på grundlag af Art. 6 stk. 1 (f) GDPR. Webstedets operatør har en berettiget interesse i den teknisk fejlfri og optimale præsentation af hjemmesiden - til dette formål skal serverlogfilerne registreres.

Kontaktformular
Hvis du sender os henvendelser via kontaktformularen eller telefonisk, gemmer vi dine detaljer, herunder de kontaktoplysninger, du har angivet, med det formål at behandle forespørgslen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi vil ikke videregive disse oplysninger uden dit samtykke.

Oplysningerne i kontaktformularen behandles udelukkende på grundlag af dit samtykke (Art. 6, stk. 1 (a) GDPR. Du kan når som helst trække dette samtykke tilbage. Alt du skal gøre er at sende os en uformel e-mail. Legitimiteten af databehandlingsprocedurerne, der udføres indtil tilbagekaldelsen af samtykke, bliver ikke påvirket af tilbagekaldelsen af samtykke.

De oplysninger, du angiver i kontaktformularen, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette den, indtil du trækker dit samtykke til oplagringen, eller indtil formålet med opbevaring af oplysningerne ikke længere gælder (f.eks. efter at din anmodning er blevet behandlet). Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

Registrering på denne hjemmeside
Du kan registrere dig på vores hjemmeside for at bruge yderligere funktioner på webstedet. Vi bruger kun de oplysninger, der er indtastet til dette formål, til det tilbud eller den service, som du har registreret. De obligatoriske oplysninger, der anmodes om under registreringen, skal leveres fuldt ud. Ellers vil vi afvise registreringen.

I tilfælde af vigtige ændringer, som f.eks. omfanget af tilbuddet eller teknisk nødvendige ændringer, bruger vi den e-mailadresse, der var angivet under registreringen, for at informere dig.

De oplysninger, der blev indtastet under registreringen, behandles på grundlag af dit samtykke (Art. 6, stk. 1 (a) GDPR). Du kan når som helst trække dette samtykke tilbage. Alt du skal gøre er at sende os en uformel e-mail. Legitimiteten af databehandlingsprocedurerne, der udføres indtil tilbagekaldelsen af samtykke, bliver ikke påvirket af tilbagekaldelsen af samtykke.

De oplysninger, der indsamles under registrering, gemmes af os, så længe du er registreret på vores hjemmeside og vil senere blive slettet. Retlige opbevaringsperioder forbliver upåvirket.

Behandling af oplysninger (kunde- og kontraktoplysninger)
Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger kun i det omfang, det er nødvendigt for retfærdiggørelse, udvikling eller ændring af det juridiske forhold (opgørelsesoplysninger). Dette er gjort på grundlag af Art. 6 stk. 1 (b) GDPR, som tillader behandling af oplysninger til opfyldelse af en kontrakt eller forud for kontraktmæssige foranstaltninger. Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger om brugen af vores internetsider (brugsoplysninger) i det omfang det er nødvendigt for at give brugeren adgang til tjenesten eller for os at udstede fakturaer.

Kundeoplysningerne, der indsamles, vil blive slettet efter (afslutningen af ordren eller afslutningen af forretningsforbindelsen, men ikke før) de retlige opbevaringsperioder er udløbet.

III. Tredjepartsmoduler og analyseværktøjer

Google Analytics
Denne hjemmeside bruger funktionerne i webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google Inc, 1600 Amfiteater Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics bruger såkaldte "cookies". Disse er tekstfiler, der er gemt på din computer og muliggør en analyse af din brug af hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien om din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der.

Flere oplysninger om, hvordan Google Analytics håndterer brugeroplysninger, findes i Googles privatlivspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=dk

Browser plugin
Du kan nægte brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge hele denne hjemmesides funktionalitet. Du kan også forhindre Google i at indsamle og behandle oplysninger, der genereres af cookien, og som vedrører din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Indsigelse mod dataindsamling
Du kan forhindre Google Analytics i at indsamle dine oplysninger ved at klikke på følgende link. Der er indstillet en fravalgs-cookie, som forhindrer indsamling af dine oplysninger ved fremtidige besøg på denne hjemmeside: Deaktiver Google Analytics

Demografiske egenskaber ved Google Analytics
Denne hjemmeside bruger funktionen "demografiske egenskaber" i Google Analytics. Dette gør det muligt at oprette rapporter, der indeholder oplysninger om besøgendes alder, køn og interesser. Disse oplysninger kommer fra interesserelateret reklame fra Google og fra besøgsoplysninger fra tredjepartsleverandører. Disse oplysninger kan ikke tildeles en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion fra dine Google-annonceannoncepræferencer eller helt fravælge at Google Analytics kan indsamle dine oplysninger som beskrevet i afsnittet "Optagelse af dataindsamling".

Kommissioneret databehandling
Vi har indgået en kontrakt med Google for bestilt databehandling og fuldt ud gennemføre de strenge krav i de tyske databeskyttelsesmyndigheder for brug af Google Analytics.

IP anonymisering
Vi bruger funktionen "IP Anonymisation Activation" på denne hjemmeside. Det betyder, at Google vil forkorte din IP-adresse i EU's medlemsstater eller i andre stater, der er parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde bliver den fulde IP-adresse sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af denne hjemmeside bruger Google disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og give hjemmesiden operatøren andre tjenester vedrørende websitet og internetbrug. IP-adressen, der sendes af din browser i forbindelse med Google Analytics, er ikke knyttet til andre Google-data.

Retsgrundlag
Google Analytics-cookies gemmes på grundlag af Art. 6 stk. 1 (f) GDPR. Webstedets operatør har en berettiget interesse i at analysere brugeradfærd for at optimere både deres hjemmeside og deres reklame.

Google Maps
Denne hjemmeside bruger korttjenesten Google Maps over et API. Udbyderen er Google Inc, 1600 Amfiteater Parkway Mountain View, CA 94043, USA. For at bruge funktionerne i Google Maps er det nødvendigt at gemme din IP-adresse. Disse oplysninger overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Udbyderen af dette websted har ingen indflydelse på denne dataoverførsel.

Brugen af Google Maps er i interesse for en attraktiv repræsentation af vores onlinetjenester og for at gøre det nemt at finde de steder, der er angivet af os på hjemmesiden. Dette repræsenterer en legitim interesse i henhold til Art. 6 stk. 1 (f) GDPR.

Du kan finde flere oplysninger om håndtering af brugerdata i Googles privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=da

YouTube
Vores hjemmeside bruger plugins fra Googles YouTube-websted. Denne hjemmeside drives af YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA. Hvis du besøger en af vores sider, der er udstyret med et YouTube-plugin, oprettes der en forbindelse til YouTube-serverne. YouTube-serveren bliver informeret om hvilke af vores sider du har besøgt.

Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, tillader du, at YouTube kan tilknytte din surfingadfærd direkte med din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto.

Brug af YouTube er i interesse for en attraktiv præsentation af vores online tilbud. Dette repræsenterer en legitim interesse i henhold til Art. 6 stk. 1 (f) GDPR.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan brugerdata håndteres, i YouTube's privatlivspolitik på: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Content Delivery Networks (CDN)
Vores hjemmeside bruger MaxCDN (Bootstrap CDN), en CDN fra NetDNA, LLC (3575 Cahuenga Blvd. West, Suite 330, Los Angeles, CA 90068, USA, "MaxCDN"). CDN’er reducerer belastningstiden for populære Java-scriptbiblioteker og skrifttyper ved at overføre filer fra hurtige, nærliggende eller lidt brugte servere. Dette udgør en berettiget interesse i henhold til art. 6 (1) (f) DSGVO. Bl.a. bliver din IP-adresse overført til MaxCDN. Begge udbydere driver servere i EU, men det kan ikke udelukkes, at din browser også får adgang til servere uden for EU. Indholdet af vores service og kommunikation håndteres ikke via CDN. For helt at forhindre Java Script-udførelse, kan du installere en Java Script Blocker i din browser. For mere information om leverandørens privatlivspolitik, se https://www.bootstrapcdn.com/privacy-policy/.

Webfont fra Fast.Fonts.Net eller Fonts.com
Denne hjemmeside bruger en såkaldt webfont (webskrifttype), som leveres af Monotype GmbH (fonts.com eller fast.fonts.net) til ensartet gengivelse af skrifttyper. Når du åbner en side, indlæser browseren de nødvendige webskrifttyper til din browser cache for at vise tekster og skrifttyper korrekt.

Til dette formål skal browseren du bruger, oprette forbindelse til serverne på fonts.com. Som følge heraf ser fonts.com, at vores hjemmeside er blevet brugt via din IP-adresse. Brugen af Fonts.com Web Fonts er i interesse for en konsekvent og attraktiv præsentation af vores online tilbud. Dette udgør en berettigede interesse i den betydning, der er fastsat i Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO.

Hvis din browser ikke understøtter webskrifttyper, vil en standard skrifttype blive brugt af din computer.

For mere information om disse webskrifttyper, se https://www.fonts.com/info/legal og Fonts.com privatlivspolitik: https://www.fonts.com/info/legal/privatliv og privatlivspolitik for

Monotype GmbH: https://www.monotype.com/legal/privacy-policy

VI. Hoster
Vi bruger hosting-tjenester fra it.x informationssysteme gmbh, Smart E-Business Integration, Line-Eid-Str. 1, D-78467 Konstanz, SysEleven GmbH, Ohlauer Str. 43, 10999 Berlin og PlusServer GmbH, Hohenzollernring 72, 50672 Køln.

En bestilt databehandlingskontrakt blev indgået med disse hostere. Dette skal sikre, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, og at vi bevarer kontrollen med de oplysninger, der er gemt på hosting-udbyderens servere.

Brugen af disse tjenester er af interesse for et stabilt udbud af vores ydelser. Dette er en legitim interesse i betydningen af Art. 6 stk. 1 (f) GDPR.

Version: maj 2018